Welkom bij
“DEVOTED LIVE”!
Bedankt voor je aanmelding voor "DEVOTED LIVE" 10, 11 en 12 juni 2020 in Flint in Amersfoort. We hopen dat je er net zoveel zin in hebt als wij!

Op deze pagina vind je alle praktische informatie.

1: Samen Leren
2: Neem zelf pen en papier mee
3: Word geïnterviewd tijdens “Devoted Live”
4: Devoted Live op Social Media #DevotedLive
5: Locatie, tijdstippen en andere huishoudelijke mededelingen

De praktische info vind je onderaan deze pagina, maar we hebben een aantal punten voor je die we belangrijk vinden. :)

Als we nog bijkomende informatie voor je hebben zullen we deze pagina updaten en je ook via mail op de hoogte brengen. 

1: Samen leren!
Wat zowel Dolly als ik iedereen altijd aanraden is om met meerdere ondernemers tegelijkertijd naar een seminar te gaan om de kracht van “Samen Leren” te ontdekken.

Heel simpel: Tijdens het seminar spreek je elkaar weinig, je gaat ook niet bij elkaar zitten en babbelt ook niet met elkaar in de pauze, op deze manier leg je natuurlijk geen NIEUWE connecties.

Maar…

Wat super krachtig is, is om na deze dagen (in de avonden of het weekend erna) met elkaar te zitten en SAMEN te delen wat je hebt geleerd en wat je grootste inzichten zijn geweest.

Je zult merken dat je leert van andermans inzichten en perspectieven.

Als wij zelf naar seminars ga is dit iets wat wij altijd doen, zo verdubbel je het aantal persoonlijke inzichten door simpelweg met de mensen met wie ik “Samen Leer” de inzichten naderhand te bespreken bij een etentje of een drankje.

Mocht je bevriende ondernemers mee willen nemen, dan hebben we hieronder al een tekstje voor je gemaakt die je naar je vrienden kunt sturen via e-mail, Facebook bericht of Instagram DM:
Op 10, 11 en 12 juni 2020 ga ik naar het “DEVOTED LIVE” seminar van Dolly Heuveling van Beek & Eelco de Boer in het Flint in Amersfoort, superveel zin in!

Heb je zin om met me mee te gaan? Leuk om samen te leren, inzichten met elkaar te delen en nieuwe contacten te leggen. Laat het me maar weten of je mee wilt of meld je aan via https://devotedlive.nl
Laat het ons ook even weten wanneer je dit doet, vinden we leuk!
2: Neem ZELF je eigen pen en papier mee!
Nee, we delen geen schriftjes of pennen uit. Niet omdat we zuinig zijn, maar omdat we dit zonde voor jou vinden! Ik heb hier een videootje voor je opgenomen waar ik uitleg waarom dit is en wat ik je aanraad om te doen. Bekijk deze video zeker weten!
#3: Wil je geïnterviewd worden door een teamlid voor ons YouTube kanaal?
Voor ons YouTube kanaal interviewen we ondernemers die een bijzonder verhaal hebben om te delen. Deze delen wij weer met onze following en op deze manier inspireren en helpen we steeds meer ondernemers.

Tijdens “DEVOTED LIVE” is er de mogelijkheid om in een aparte ruimte geïnterviewd te worden door een van onze teamleden. Dit betekent wel dat je een sessie mist (of ochtend / avond), maar het is een mooie gelegenheid voor een leuk interview.

Klik hier om een aantal vragen te beantwoorden en in aanmerking te komen voor een mooi interview tijdens “DEVOTED LIVE”

Bekijk hier een voorbeeld van Albert Sonnevelt


4: DEVOTED LIVE op Social Media #DevotedLive
Wil je van de daken schreeuwen dat je naar “DEVOTED LIVE” komt? Dat mag! ;) Gebruik dan wel #DevotedLive , dan zien wij je ook voorbij komen. :)
5: Overige huishoudelijke mededelingen
Het seminar vindt plaats 10, 11 en 12 juni 2020 in Flint in Amersfoort.
 
We starten om 10.00 tot en we eindigen rond 17.30 (houd rekening met enige uitloop).
 
Registratie start om 8.30

Het zal druk worden, dus zorg dat je woensdagochtend zeker op tijd bent ;)
 
Lekkere lunch, hapjes & drankjes zijn inbegrepen
voedselallergieën kan men doorgeven t/m uiterlijk 10 juni 2020.

Neem voor de zekerheid wel iets van een vest of jasje mee, aangezien de temperatuur in de ruimte iets kan variëren.

Overnachten kan in de omgeving, bijvoorbeeld in het Mercure Hotel Amersfoort centrum.


Adres:
Flint Theater Amersfoort
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort

Parkeren
Parkeren is op eigen kosten. Er zijn 360 parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeergarage aan het Flint, maar er zijn ook andere parkings op wandelafstand.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid, zie https://flint.nl/contact/route-bereikbaarheid/.Heb je verder nog vragen? Stuur ons gerust een e-mail: info@winst.nl
Bij updates of extra informatie zullen we deze pagina aanpassen, ook zal je belangrijke mededelingen altijd via mail ontvangen.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten op 10, 11 en 12 juni!

Dolly & Eelco